Altijd klaar voor een (privé)feestje

U zal zich nooit vervelen tijdens een bezoek aan café Hier Est. Wij maken er een zaak van om op tijd zelf een evenement te organiseren. Daarnaast zijn wij steeds bereid om privéfeesten in Hier Est te ontvangen. Maak hiervoor gebruik van onze goede ligging op één kilometer van het centrum.

Evenementen

Wij bieden onze gasten graag dat beetje meer aan om zich echt thuis te voelen bij ons. Een feest organiseren, staat daarom geregeld in onze agenda. Deze evenementen kunnen erg uiteenlopend zijn zoals:

  • bingo
  • mosselavonden
  • croque monsieuravonden
  • feestjes van de visclubs

Eigen feestje

Wanneer u voor privéfeesten in Dendermonde en omgeving op zoek bent naar een lokaal voor uw eigen feestje, komt u automatisch bij ons terecht. Verjaardags- of andere familiefeesten zijn altijd mogelijk.

Muziek

Geen plezante kroeg zonder muziek. Tijdens de week staat de radio steeds aan en in het weekend word Hier Est een danscafé. Op aanvraag is het zelfs mogelijk om uw eigen cd of USB-stick op te zetten.

Contact

Gewoon eens even ontspannen op café gaan in Dendermonde of een feestje organiseren. Met Hier Est heeft u voortaan voldoende aan één adres.

Contacteer ons!
052 77 91 05