Vermaak en spelen zoals dartswedstrijden in Hier Est

Ons bruin café in Baasrode, een deelgemeente van Dendermonde, bruist de hele week door. Terwijl onze gasten tijdens de week komen kaarten, is er tijdens het weekend tijd voor cafésporten en zelfs dansen. Voor iedere gast en voor alle leeftijden voorzien wij geregeld een activiteit of een evenement bij Hier Est.

Darts

Een vaste waarde in ons café zijn de dartscompetities. Iedere vrijdag en zaterdag tijdens het seizoen worden er wedstrijden gespeeld. Wanneer u interesse heeft in deze sport moet u zeker eens langskomen of kom gewoon eens supporteren tijdens een dartswedstrijd. 

Bingo

Een andere vorm van ontspanning bij Hier Est zijn de bingokasten. Wij beschikken over twee exemplaren: één Joker en één Junior. Kom gerust eens spelen of nodig uw vrienden uit en neem het tegen elkaar op met een fris drankje.

Voetbal

In onze zaak worden verenigingen ook steeds hartelijk verwelkomd wanneer ze Hier Est bijvoorbeeld als hun thuislokaal gebruiken. Daarnaast beleeft u eveneens de passie van de mooiste voetbal- en wielerwedstrijden op ons groot televisiescherm.

Contact

Een spelletje met de kaarten, een moment op de bingo of een dartswedstrijd, in Dendermonde komt u voor al deze hobby’s en voor een goede babbel naar Hier Est.

Contacteer ons!
052 77 91 05